ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Μια

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ

απ' τις άλλες

Είμαστε ένας Ορθόδοξος χριστιανικός μη κερδοσκοπικός σύλλογος που διοργανώνει κατασκηνώσεις για παιδιά και εφήβους.

Εδώ και 60 ολόκληρα χρόνια, ο Σύλλογός μας διοργανώνει παιδικές κατασκηνώσεις. Με ιδιόκτητες κατασκηνώσεις σε 10 περιοχές της χώρας, ο Σύλλογος “Μέγας Βασίλειος” είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός διοργανωτής παιδικών κατασκηνώσεων στην Ελλάδα.

Δίνει έτσι τη δυνατότητα σε χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της πόλης και να ανακαλύψουν μοναδικές ευκαιρίες αυθεντικής ψυχαγωγίας και πνευματικής ανάτασης μέσα στη φύση. Σε μια εποχή που τα παιδιά μας είναι δικτυωμένα και καταναλώνουν καθημερινά ολοένα και περισσότερες πληροφορίες, θεωρούμε πως είναι τώρα σημαντικότερο από ποτέ να τους δώσουμε την ευκαιρία να κάνουν ένα διάλειμμα και να αποσυνδεθούν από όλα αυτά, ώστε να επανασυνδεθούν με τον Θεό και με τον εαυτό τους και να μπορέσουν να ξανασυναντήσουν τον συνάνθρωπο.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τα παιδιά και τους εφήβους που έρχονται στην κατασκήνωση να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο ζωής, σε ένωση με το Θεό και σε αρμονία με την κοινωνία και τη φύση.

Όλα αυτά τα χρόνια, περισσότεροι από 12.000 κατασκηνωτές από όλη την Ελλάδα έχουν απολαύσει την εμπειρία της Καλάνδρας και κάθε καλοκαίρι όλο και περισσότερες οικογένειες μάς εμπιστεύονται.

Τα Στελέχη
της Καλάνδρας

Τα στελέχη της Καλάνδρας είναι έμπειρα και αφοσιωμένα στην καλλιέργεια και την ψυχαγωγία των κατασκηνωτών.

Όλοι οι ομαδάρχες της κατασκήνωσης ασχολούμαστε επί χρόνια με την καθοδήγηση των παιδιών και περνάμε από εκτεταμένη εκπαίδευση, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στα καθήκοντά μας.

Τα στελέχη μας έρχονται και ξανάρχονται κάθε χρόνο, αποδεικνύοντας την αφοσίωση και την υποστήριξή τους προς το έργο μας.

Το δυναμικό μας έχει στο ενεργητικό του πολύχρονη κατασκηνωτική εμπειρία αλλά και χρόνια ενασχόληση με την ποιμαντική παιδιών και εφήβων. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια ομάδα με ποικιλία δεξιοτήτων και ικανοτήτων, ώστε να καλύπτει καλύτερα τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των κατασκηνωτών.

Είναι υπεύθυνοι, συναισθηματικά ευφυείς, θετικοί και χαρούμενοι άνθρωποι, με κλήση για αυτό το διακόνημα.

Αλλά αυτό που κάνει την κατασκήνωσή μας πραγματικά ξεχωριστή είναι ότι προσπαθούμε να βλέπουμε το κάθε παιδί όπως πραγματικά είναι:
ως εικόνα του μόνου αληθινού Θεού.

Κι είναι αυτή η ματιά που μας κάνει να περνάμε τέλεια…

Θέλεις

να έρθεις

στην

ΚΑΛΑΝΔΡΑ;

Προσφορές που ξεκινούν
από 110 €

5 περίοδοι προσαρμοσμένες στο φύλο και την ηλικία σας

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τις περιόδους των αγοριών

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τις περιόδους των κοριτσιών

Η κατασκήνωσή μας βρίσκεται σε μια πευκόφυτη πλαγιά στην Καλάνδρα Χαλκιδικής

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να έρθετε στην κατασκήνωσή μας

© Σύλλογος Ο Μέγας Βασίλειος. Προσωπικά Δεδομένα